spacer
telefonie
    Serviciile standard pe care le oferim gratuit sunt descrise mai jos. Aceste servicii le puteti configura din contul dumneavoastra. Pe langa serviciile de mai jos se pot dezvolta si altele in functie de cerintele clientilor.

    Redirectionarea apelurilor

    Redirectionarea apelurilor sosite pe numarul dumneavoastra atunci cand aveti serviciul activat si nu sunteti disponibil se poate face catre orice alt numar de telefon din lume.

    Voicemail

    Voicemail pe fiecare din numerele alocate. Mesajele inregistrate de catre cei care nu v-au putut contacta vor fi trimise in format wav, ca atasament al unui email, catre adresa de mail asociata numarului respectiv de catre dumneavoastra. Mai mult decat atat, apeland un numar gratuit din cadrul retelei, puteti inregistra mesajul de intampinare personalizat care va fi prezentat apelantilor in situatia in care nu ati raspuns sau telefonul este inchis.

    Conferinta

    Serviciul de conferinta este foarte folositoar echipelor de lucru raspandite pe o arie geografica extinsa. Sunand din orice retea la numarul de telefon 0312502002 puteti crea o camera de conferinta introducand o parola stiuta doar de cei care trebuie sa participe la conferinta. Cei care vor sa vi se alature in conferinta trebuie sa sune la acelasi numar si sa introduca aceeasi parola.

    Disponibilitate selectiva

    Permite setarea de catre dumneavoastra a numerelor care doriti sa nu va poata contacta pe numarul personal.

    Controlul costurilor

    Avand la dispozitie online lista apelurilor telefonice actualizata in timp real si a costurilor asociate acestor apeluri puteti sti in orice moment care este situatia creditului dumneavoastra.

    Serviciul de ecou

    Pentru a testa calitatea conexiunii dumneavoastra la internet si implicit calitatea apelurilor telefonice, puteti suna gratuit la numarul de telefon 0312504000. In functie de largimea de banda disponibila veti vedea daca puteti folosi conexiunea existenta la internet pentru a afectua apeluri. Testele facute cu diferite tipuri de conexiuni internet au aratat ca se poate vorbi la o calitate foarte buna si printr-o legatura dialup.

    Video call

    Este serviciul prin care puteti sa va auziti si sa va vedeti cu interlocutorul dumneavoastra pentru a crea o comunicare cat mai buna. Pentru a folosi acest serviciu aveti nevoie de un telefon SIP, software sau hardware, care sa va ofere aceasta facilitate.stripe Copyright 2011. Quality Network Solutions. Toate drepturile rezervate.